Tiktok İndirme ve Giriş Yapma

featured
service

Tiktok uygulaması, günümüzde son derece popüler bir hale gelmiş olan ve video oluşturup paylaşmaya yarayan bir sosyal medya uygulaması olarak bilinmektedir. Hem IOS hem de Android üzerinden indirilebilen bu uygulama ile video paylaşmanın dışında canlı yayınlar da yapabilirsiniz. Bu canlı yayınlardaki yorum özelliği ile de yayın esnasında yayınınıza katılmış olan kişilerin yazdıklarını görebilmektesiniz.

Aslında 2016 yılının Eylül ayında Çin’de “Douyin” adı ile karşımıza çıkan bu uygulama, Asya’dan diğer ülkelere yayılmış ve oldukça hızlı bir şekilde büyüyen bir uygulama haline gelmiştir. Normal kullanıcılardan tutun oyunculara ve şarkıcılara kadar geniş bir kesime hitap eden bu uygulama ile komik videolar, dans videoları, taklitler, reklamlar, yarışmalar, dublaj videoları ve minik komedi videolarını üç dakika veya on beş saniye olacak şekilde dilediğiniz sürede çekebilmektesiniz. Bunların dışında bu uygulama üzerinden de belirli bir hayran kitlesi elde etmiş ve tanınır hale gelmiş olan kişilerin sayısı da oldukça fazladır.

Bu ilerlemenin hemen ardından çok zaman geçmeden, 2 Ağustos 2018 tarihinde Çin’den çıkma başka bir sosyal medya uygulaması olan musical.ly ile özelliklerini ve güçlerini birleştirdikten sonra iyice tanınmaya başladı. Diğer sosyal medya uygulamalarının da benzer özellikler eklemesi ile rekabet artmış oldu. Son bilinenlere göre 75 dilde kullanıma sahip olan bu uygulamanın içeriğine girmemiz gerekirse bu uygulama; filtreler ile, efektler ile ve çeşitli müzikler ile, dilerseniz de çekimdeki kendi sesinizi kullanarak videolar çekmenizi sağlamaktadır. Bu videoları paylaşabilir, taslaklara ekleyebilir, videoların hızlarını ayarlayabilir, videoları cihazınıza indirebilir ve diğer mecralarda da paylaşabilirsiniz.

Sosyal medyanın eğlence özelliğinin yanı sıra iletişimde de büyük bir rol oynadığını hepimiz biliyoruz. Bu yüzden de takip edebileceğiniz hesapları akışınızda görebilirsiniz ve mesajlaşabilirsiniz; hoşunuza gitmeyen birtakım durumlarda hesapları engelleyebilir ve sisteme şikayet edebilirsiniz. Bunun yanı sıra siz de hesabınızı gizli ve herkese açık olarak da ayarlayabilirsiniz. Bu açıdan da aslında birçok sosyal medya uygulamasının özelliklerini bir arada bulunduran bir uygulama olmaktadır.

TIKTOK UYGULAMASININ DİĞER ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Tiktok uygulaması, kullanıcılarının kendi arasındameydan okumalar düzenleyerek eğlenmesini ve tatlı bir rekabet ortamı oluşturmasını da sağlamaktadır. Uygulamada trend olan etiketleri, meydan okumaları ve bunlara benzer popüler olmuş video türlerini görebilir ve siz de bu konu başlıkları ile video çekmeyi deneyebilirsiniz.

Bunların yanı sıra tiktok uygulamasını para kazanmak için de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bir yandan eğlenirken ve içeriklerinizi insanlarla paylaşırken diğer yandan da finansal olarak kesenize katkı sağlayabilirsiniz. Bunu, belirli bir takipçi sayısına ulaştıktan sonra çeşitli firmaların reklamlarını alarak veya sponsorluklu içerik paylaşarak elde edebilirsiniz. Bu hem kullanıcılara hem de aslında firmaların markalaşmasına, kendini daha çok tanıtmasına veya firmaların dijital pazarlama alanında yardımcı olmaktadır.

Bir tiktok hesabı açmak için ayarlanan yaş sınırı 13 olarak belirlenmiştir. Bunun haricinde ise aile eşleşmesi modu veya kısıtlı mod ile çeşitli içerikleri tiktok uygulaması üzerinden filtreleyebilir ve güvenle çocuğunuzun bu uygulamayı kullanmasına izin verebilirsiniz.

Bu uygulamayı genelde gençler kullanıyor diyebiliriz, her sosyal medyanın gençleri iyi veya kötü anlamda etkileyebileceği düşünüldüğünde hakaret içerikli, izleyicinin sağlığını etkileyebilen veya her yaşa uygun olmayan videolar da görülebilmektedir. Bu gibi nedenlerden dolayı bazı ülkelerin bu uygulamayı yasakladığı da bilinenler arasındadır.

Eğer siz de bahsettiğimiz bu eğlenceli uygulamayı indirmek isterseniz https://indirgeek.com/tiktok/ adresi üzerinden kolayca web sitemize ulaşabilir ve bu uygulamayı yine kolayca indirebilirsiniz.

Tiktok İndirme ve Giriş Yapma