Temizlik İşleri’nin yeni hizmet binası hizmete açıldı

featured
service

Yenimahalle Belediyesi, pandemi boyunca yapımını sürdürdüğü yeni Temizlik İşleri Müdürlüğü Hizmet Binası’nı hizmete açtı.

Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet binası açılış törenine Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, CHP Yenimahalle İlçe Başkanı Ferudun Güngör ve yönetimi, İYİ Parti Yenimahalle ilçe yönetimi, Belediye Başkan Yardımları Erhan Aras, Yaşar Neslihanoğlu, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda ilçe sakini katıldı.

Yaşar, “Emekçilerimiz iyi şartlarda çalışsın istiyoruz”

14 bin 450 metrekare alan üzerine konumlandırılan yeni hizmet binasının açılışını Yenimahalleli emekçilerle birlikte yapan Başkan Yaşar, “Yenimahalle’de vatandaşa doğru ve dürüst hizmet sunmak amacıyla göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana Park ve Bahçeler, Makine İkmal ve Temizlik İşleri Müdürlüğü gibi bütün dış birimlerimizin çalışma şartlarını iyileştirmiş ve hizmet binalarını yenilemiş durumdayız. Yenimahalle’de emekten ve emekçiden yana bir anlayışla çalışıyoruz. Türkiye’de örnek bir tesis olma özelliğinde olan bu yeni hizmet alanını Yenimahalle’ye kazandırıyoruz. Temiz bir Yenimahalle için çalışan mesai arkadaşlarımız yeni hizmet binamız da daha temiz ve daha steril bir ortamda görevden döner dönmez duş alıp temiz kıyafetlerini giyebilecek ve her çalışanımızın kendine ait giysi dolabı olacak” dedi.

Belediye çalışanlarına da seslenen Yaşar, “Sizlerin çalışma şartlarını iyileştirmek için durmaksızın çalışıyoruz. Yenimahalle sakinlerine özverili bir şekilde hizmet edin, ben her zaman sizin yanınızda olacağım ve hakkınızı savunacağım. Belediye’de en zor işi yapan personeller sizlersiniz. Sizin alın terinizin hakkını vermek benim boynumun borcudur” şeklinde konuştu.

Yenimahalle’den örnek tesis

Temizlik İşleri Müdürlüğü yeni hizmet kampüsü; 8 adet çalışma ofisini kapsayan idare bölümü, depo, bay, bayan, engelli WC, personel soyunma odaları, duş, mescit gibi bölümlerden oluşan hizmet binası, atık transfer istasyonu, atölye binası ve depo alanı, birinci sınıf atık getirme merkezi, çökertme havuzu ve otopark alanını içerisinde barındırıyor.

Temizlik İşleri’nin yeni hizmet binası hizmete açıldı