Tarım Fuarı Kayseri OSB’de açıldı

featured
service

Bu yıl 16.’sı düzenlenecek olan Kayseri Tarım, Hayvancılık, Gıda Fuarı ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı açıldı. Kayseri OSB Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılan fuara 300’ün üzerinde firma, yaklaşık bin 900 marka ile katılıyor.

16. Kayseri Tarım, Hayvancılık, Gıda Fuarı ve Türk Dünyası Akraba Toplulukları Tarım Fuarı ile ilgili Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Toplantı Salonu’nda bir basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın toplantısına Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş, Atlas Fuar Genel Müdürü Fevzi Atasagun ve Kayseri OSB Bölge Müdürü Fatih Gözel katıldı.

Toplantıda konuşan Atlas Fuar Genel Müdürü Fevzi Atasagun Kayseri OSB Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nin Kayseri ve Türkiye’ye yakışır bir fuar merkezi olduğunu söyledi. Yapacakları fuara büyük ilgi gösterildiğini dile getiren Atasagun, “Fuarımıza 300 firma ve yaklaşık 1900 marka katılıyor. Amacımız bu fuarı her yıl daha da büyüterek gerçekleştirmek” dedi.

Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdülkadir Güneş de açıklamasında 20-30 firma ile başlayan Tarım Fuarının bugün 300 firmaya ulaştığını belirterek, fuarın bir panayır alanı olmadığını, çiftçileri teknolojiyle buluşturan alan olduğunu söyledi. İlçeler ve çevre illerden çiftçileri bu fuara beklediklerini ifade eden Güneş, fuarın Kayseri’ye hayırlı olmasını temenni etti.

Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin de konuşmasında fuarın şehir ekonomisine ve bölge çiftçisine fayda sağlayacağını söyledi. Kayseri’nin önemli tarım kentlerinden birisi ve birçok üründe söz sahibi olduğunu ifade eden Şahin, fuarların ufukların açılması açısından önemine işaret etti ve bölge çiftçisini fuara katılmaya çağırdı.

 

Tarım Fuarı Kayseri OSB’de açıldı