Spor Kombinler İçin New Era Şapka

featured
service

New Era markasına ait olan şapka modellerini tercih ederek spor kombininizi tamamlayabilirsiniz. Hemen her kombine uyum sağlayacak olan New era şapka modelleri hemen her kullanıcının seveceği modellerde ve renklerde tasarlanmakta ve üretilmektedir. Amerika ülkesinde 1920 ‘li yıllarda oluşturulmuş olan marka o günlerden bugüne kaliteli, farklı tasarımlarıyla spor giyim severlerin tercih ettiği marka haline gelmiştir.

Diamond, Basıc, Essential şapka serileri ile bilinen New Era markası farklı şapka tasarımlarıyla diğer benzer markalardan ayrılır. Tasarımlarında sadeliğe önem veren markanın şapka modelleri gerek kadın gerekse erkek olsun kullanıcıları güneşten, olumsuz hava koşullarından korumak adına kaliteli materyallerden üretilmiştir.

New Era Şapka Modelleri

New era şapka tasarımları genel olarak markanın ilk kurulduğu günlerde özellikle beyzbol oyuncularının kullanımına uygun şekilde tasarlanmıştır. Sevilen marka şapka tasarımlarını ve modellerini zaman içinde Raiders şapka, Unisex olarak geçen ve sık tercih edilen siyah şapka ve yine boston şapka modelleri olarak çeşitlendirmiştir. Tüm şapka modelleri için https://milagron.com/collections/new-era-sapka sitesini inceleyebilirsiniz.

Spor Kombinler İçin New Era Şapka