Soylu: Cumhurbaşkanı Erdoğan sadece terörü değil, makus talihi de yendi

featured
service

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sadece terörü bitirmediğini, Doğu’nun ve Güneydoğu’nun yenilmeyecek makûs talihini de yendiğini söyledi. Gençlerin görüşme talebi üzerine Bakan Soylu aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan telefon bağlantısıyla hitap etti.

ANKARA (İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı “Gençlerle Sohbet Buluşması”na telefonla bağlanarak gençlere hitap etti.

“Nüfus Personeli Eğitim Programı”nın ardından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Hacıbekir Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Gençlerle Sohbet Buluşması” programına katılan İçişleri Bakanı Soylu, gençlerin görüşme talebini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletti. Telefon bağlantısıyla gençlere hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, buluşmanın hayırlara vesile olmasını diledi.

Van’ın  yeniden eski günlerine döneceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Van buna hazır mı? Van’ın yeniden eski günlerine dönmesi bizi çok daha farklı bir şekilde inşallah coşkuya götürecek. Böylece Van’ı gençlik yıllarındaki hale getirmek ve gençlik yıllarındaki gibi Van’ı görmek istiyoruz. Bu duygularla gençlerimizi alkışlıyorum, onların gözlerinden öpüyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun, inşallah en kısa zamanda Van’da sizlerle beraber olmak üzere sizleri Allah’a emanet ediyorum” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise AK Parti hükümetleri döneminde ülkede devrim niteliğinde değişim ve dönüşümler yaşandığını kaydetti.

Ülkede yaşayan tüm unsurların eşit ve hür bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri için mücadele ettiklerini dile getiren Bakan Soylu, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da son 5 yılda üniversiteleri kazananların oranı yüzde 200, doktorluk kazananların sayısı 2 kat arttı. Lisanlı sporcu sayısı 2,5 kat arttı. Biz bir şeyler yapıyoruz. Dinimizin bize öğrettiği en güzel şey, birlikte rahmet vardır. Biz o rahmetin peşinden gidiyoruz” diye konuştu.

Soylu: Cumhurbaşkanı Erdoğan sadece terörü değil, makus talihi de yendi