Selami Ünür, Akyurtlu çiftçiye verilecek destek miktarını açıkladı

featured
service

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür, Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyurtlu çiftçilere verilecek olan nohut desteği miktarını açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Başkentli çiftçilere verilen tarımsal desteklemeler devam ediyor. 11 Mart 2022 tarihine kadar başvuruların toplandığı nonut desteği Akyurt’ta 21 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İYİ Parti Akyurt İlçe Başkanı Selami Ünür ise sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşım ile Akyurt’ta 399 çiftçiye toplam 102 bin 200 kilogram nohut tohumu desteğinde bulunulacağını açıkladı.

Ünür, yapmış olduğu paylaşımda “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca çiftçilerimize hibe destekli olarak yapılacak nohut tohumu dağıtımı 21 Nisan 2022 günü saat 10.00’da Akyurt Fen İşleri Şantiye Şefliğimizde toplam 399 çiftçimize 5110 dönüm için 102200 kg. olarak yapılacaktır.

Konuyu saygıdeğer çiftçilerimizin bilgilerine sunuyor, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Mansur Yavaş ve Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız ekiplerine teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Selami Ünür, Akyurtlu çiftçiye verilecek destek miktarını açıkladı