Şeffaf kura ile 13 Halk Ekmek Büfesi daha sahiplerini buldu

featured
service

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilere uygun fiyatla ekmek satışı yapan büfeleri yaygınlaştırmaya devam ediyor. Halk Ekmek Fabrikası’nda yapılan kura çekilişi ile Altındağ, Etimesgut, Ayaş, Çankaya ve Keçiören ilçelerinde 7’si ilk kez hizmete girecek 13 Halk Ekmek Büfesi yeni sahiplerini buldu. Noter huzurunda gerçekleştirilen son çekilişin ardından ekmek büfelerinin sayısı 429’a yükseldi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, uygun fiyatla ekmek ve kooperatif ürünlerinin satışının yapıldığı büfelerin sayılarını artırmaya devam ediyor.

Halk Ekmek ve Un Fabrikası Genel Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kura çekilişi ile 7’si ilk kez hizmete girecek 13 Halk Ekmek Büfesi yeni sahiplerini buldu.

13 EKMEK TEKNESİ HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK

Başkentte ikamet eden ve özellikle dar gelirli vatandaşlara destek olmak amacıyla işletme hakkı verilen 13 Halk Ekmek Büfesi için noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi.

Şeffaf yönetim anlayışı doğrultusunda ABB TV ve sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayınlanan çekilişe 178 kişi başvuruda bulundu.

Altındağ’da 1, Etimesgut’ta 2, Çankaya’da 1, Keçiören’de 2 ve Ayaş ilçesinde de 1 ekmek büfesi ilk kez hizmet vermeye başlayacak.

Sözleşmesi biten veya kapatılan 6 büfede yeni sahiplerine teslim edilirken son yapılan kuranın ardından Ankara genelinde uygun fiyatla ekmek satışı gerçekleştirilen Halk Ekmek Büfe sayısı 429 adete ulaşmış oldu.

Şeffaf kura ile 13 Halk Ekmek Büfesi daha sahiplerini buldu