Seda Türkmen: “Sürekli bir kıyaslama var”

featured
service

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in, ilham veren sohbetlerinin adresi Teras Noir’a bu hafta Seda Türkmen konuk oldu.

İSTANBUL (İGFA)-  Zorlu PSM YouTube kanalının Schweppes sponsorluğundaki sevilen dijital serisi “Teras Noir”da bu haftanın konuğu Seda Türkmen oldu. 

Seda Türkmen, Meriç Aral ve Efe Tunçer’in “Sürekli başrolün en yakın arkadaşı rolü olmak konusunda ne düşünüyorsun?” sorusuna “Ekşi Sözlük’te hakkımda şöyle bir yorum var; ‘Başrolün en yakın arkadaşı rolünü elli yıllığına kiralayan oyuncu’ diye. Zamanında hatta yine bir başrolün en yakın arkadaşı rolü için seçmelere gittiğimde kendi oynadığım rolü referans göstererek ‘Fatih Harbiye dizisinde Fahriye karakteri vardı bilir misin? İşte onun gibi bir karakter bu dediler’ ben de ‘O karakter zaten bendim’ diye bir anda fırladım” dedi.

‘İNSANLARIN BİRBİRİNİN HAYATINA KARIŞMASI BOŞ GELİYOR’

Seda Türkmen, Efe Tunçer’in “Toplumun veya insanların birbirini sürekli kıyaslaması, rekabet içinde olması senin hayatında nasıl bir etki yaratıyor?” sorusuna “Elbette böyle bir baskı oluyor hatta bu daha yeni başıma geldi. Çok sevdiğim bir arkadaşım geçenlerde ‘Sen ne iyi oyuncusun, sen aslında dram daha iyi oynarsın’ falan filan diye konuşmaya başladı. Yani ben mutluyum oynadıklarımdan ve aslında gerçek cevap ‘Size ne?’ demek benim için.

Çünkü daha iyisi ne ise bana onu göstersinler o zaman. Birçok tiyatro oyunum var mesela beni farklı rollerde görmek istiyorsan buyur gel ya da beni kendi kafandaki rollerde görmek istiyorsan sen yap bir proje de beni oynat o zaman. Bence bunlar çok boş şeyler genel olarak. Ailelerin senden fazlasını beklemesi anlaşılır, işte daha fazla para kazanman veya daha iyi bir gelecek için endişelenmeleri anlaşılır ama sağdan soldan insanların gelip de hayatına karışması çok boş geliyor bana” dedi. 

 

 

 

 

Seda Türkmen: “Sürekli bir kıyaslama var”