‘Savunma ve hücum bir arada’

featured
service

Sezon başından bu yana iyi bir performans sergileyen ve namaglup lider konumda bulunan Petrolspor Teknik Direktöre Zafer Hızarcı, geride kalan 14 haftayı değerlendirdi.

Ercan ARSLAN (BATMAN HABER)- Geride kalan 14 haftanın değerlendirmesini yapan Petrolspor Teknik Direktörü Zafer Hızarcı, taraftar ile elele verip zirveye oynayan bir takım haline geldiklerini belirtti. Takım olma ve birlik içinde hareket etmeyi maksimum seviyede başarılı kıldıklarını ifade eden Hızarcı, “Teknik anlamda, rakiplere pozisyon vermemiz minimum seviyelere inmiş vaziyettedir. Defansif anlamda da duran toplara pozisyon vermiyoruz ve bundan sonraki maçlarda da vermeme gayreti içindeyiz.

Yine her maç sonrası analizleri detaylı yapıp yediğimiz ve attığımız golleri sınıflandırıp değerlendirmesini ekibimizle profesyonelce yapıyoruz. Takım savunmasında da güzel işler başarıyor öğrencilerim. Hücumda oyuncu kalitesi, sayı katkısı arttıkça daha iyi olacağımızdan şüphemiz yoktur. Her geçen gün oyunumuzu geliştiriyoruz. 

Taraftarımız bize sahip çıkmaya devam etsin.Hedefi şampiyonluk olan takımın başarılı olmasındaki en büyük etken takım savunmasını iyi yapabilmektir, oyuncularım, çocuklarım 14 haftalık periyotta bunları çok iyi başardılar. Bu hafta sonu önümüzde çok önemli Erbaaspor müsabakası var, bu maçta da taraftarlarımızın bütün tribünleri doldurmalarını bekliyoruz. Savunma ve hücumu beraber yapacağız” dedi.

‘Savunma ve hücum bir arada’