Sakarya’da Ramazan’a özel kitap sokağı

featured
service

Sakarya’da Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Ramazan Kitap Sokağı’nda başladı.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Ramazan Kitap Sokağı’nda başladı. Pandemi sonrası yeniden kurulan ve vatandaşlarımızın her Ramazan kitapla buluşma adresi olan geleneksel Ramazan Kitap Sokağı düzenlenen törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Kitap Sokağı’nda birbirinden değerli sahaflar, kitabevleri ve yayınevleri kitapseverlerle buluşacak, aynı zamanda meydanda bulunan etkinlik tırında iftar sonraları dinleti ve farklı etkinlikler de gerçekleştirilecek. Ramazan akşamlarına birbirinden farklı etkinliklerle anlam katacak Kitap Sokağı’nda ayrıca seramik, kaligrafi ve ebru atölyeleri de yer alırken Büyükşehir Belediyesi, Çözüm Masası, Belpaş, Sera A.Ş. ve Fidan A.Ş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından kurulan stantlarda ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

Dualarla açılışı yapılan Kitap Sokağı’nı baştan sona dolaşan Başkan Ekrem Yüce, sahaflarla hasbihal etti ve tüm vatandaşları farklı farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak Kitap Sokağı’na davet etti. Kitap Sokağı’nda ilk gün mehter takımının gösterisiyle son buldu.

Sakarya'da Ramazan'a özel kitap sokağı 1

Sakarya’da Ramazan’a özel kitap sokağı