Sakarya’da Offroad rüzgarı

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediyesi katkılarıyla 54 Otomobil Sporları Kulübü tarafından 20-21 Kasım’da gerçekleştirilen Petlas 2021 Türkiye Offroad Şampiyonası 5. ayağı başarılı bir organizasyon ile sona erdi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya’da yüzlerce sporseverin bir araya geldiği Spor Ada Vizyon Projesi’ alanında izlediği ve 28 araç ve 56 pilotun katıldığı mücadele sonucunda genel klasmanda Mustafa Saray-Samet Zurnacı birinciliği, Bitci Racing takımından Ertan Nacaroğlu-Ali Emre Yılmaz ikinciliği ve ANDOFF Offroad Team’den İsmail Ayhan-Arda Arslan ekibi de üçüncülüğü elde etti.

Ertan Nacaroğlu-Ali Emre Yılmaz ekibi aynı zamanda Sınıf SSV birincisi olurken, Sınıf 1’de Suzuki Grand Vitara ile Şehmuz Oğuz-Selman Aybar, Sınıf 2’de ANDOFF Offroad Team adına Isuzu Rodeo ile Bekir Sami Başkal-Önder Akcengiz, Sınıf 3’te Toyota Land Cruiser ile Engin Öztürk-Mehmet Özdemir ve Sınıf 4’te de Mustafa Saray-Samet Zurnacı birincilikleri paylaşan ekipler oldular. Yarışın takımlar birincisi ise Bitci Racing Team oldu.

 

Sakarya’da Offroad rüzgarı