Sakarya’da Develi’den gençlere mesaj

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Kültür Sanat Etkinlikleri Yazar ve Televizyon Programcısı Bekir Develi’nin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Bizim Hikayemiz’ konulu konferans ile devam etti.

SAKARYA (İGFA) – Kültür Sanat Etkinlikleri Bekir Develi’nin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Bizim Hikâyemiz’ konferansıyla devam etti. AKM’de sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Cumhuriyet Başsavcısı Osman Köse, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel de yer aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce’de yoğun programlarının ardından Yazar Bekir Develi ile etkinlik sonrası görüştü.

Yazar Hayati İnanç’la devam eden yolculuklarına değinen Bekir Develi, “Hayati hoca 30 yıldır İslam, medeniyet, vatan, millet kavramlarını konuşuyor. Ancak son 5 yıldır çok farklı bir noktaya ulaştı. Hayati hocayı siz gündeme çıkardınız. Gerçekten çok güzel bir iş yaptınız. Anne ve babalarınız ve bizler ve dahi bu ülkede kendini münevver olarak tanımlayan insanların sizi Z kuşağı diye tanımlasalar da sizler çok hayırlı bir iş yaptınız Allah sizden razı olsun. Hayati İnanç hocayı dinlediniz, paylaştınız. Yüzlerce insan konuşmalarından kendine pay çıkardı, hayatında uyguladı” dedi.

Gençlerin sinemaya, kültüre, sanata, edebiyata uzak kalmamaları konusunda çağrıda bulunan Develi, “Fikirlerinizi paylaşın” dedi.

 

Sakarya’da Develi’den gençlere mesaj