Sakarya spor şehri olma yolunda ilerliyor

featured
service

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Amatör Spor Kulüpleri Bal Ligi’nde mücadele edecek olan Erenlerspror’un sezon açılış maçına katıldı. As Akyazıspor ile Erenlerspor arasında gerçekleşen maçta konuşan Başkan Yüce, amatör liglerde mücadele edecek tüm takımlara ve sporculara başarılar diledi.

SAKARYA(İGFA)- Amatör Lig takımlarıan destek olan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Erenlerspor’un maçını tribünden izledi. 

Spor müsabakalarının sadece Türkiye’de değil, dünyada da takip edildiğini dile getiren Başkan Yüce, ““Şehrimizde tüm kurumlarımız ile işbirliği halinde hayata geçirdiğimiz projelerle ‘Spor Şehri Sakarya’ hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hepinizin bildiği gibi şehrimizde, ülkemizin en önemli parkuru olan Ayçiçeği Bisiklet Vadisinde BMX Dünya Kupasını gerçekleştiriyoruz. BMX Supercross yarışlarına ve Dağ Bisikleti Yarışlarına ev sahipliği yapmak bizleri çok mutlu ediyor.  Sadece bisiklet sporunda değil diğer tüm profesyonel ve amatör spor branşlarında da sporculara desteğimizi sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde 24 farklı branşta 2627 sporcu ve 34 antrenör mevcut. Her geçen gün sporcularımızın başarıları artıyor” dedi. 

Sakarya spor şehri olma yolunda ilerliyor