Sakarya Büyükşehir Belediyesi güçlü altyapı ağını genişletiyor

featured
service
Sakarya Büyükşehir Belediyesi güçlü altyapı ağını genişletiyor 1

Büyükşehir Belediyesi SASKİ ekipleri şehrin güçlü altyapı ağını genişletmek ve geleceğe hazır bir hale getirmek için sürdürdüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Şehit Cengiz Ulusinan Caddesi’nde başlatılan çalışmalar ile bölgeye 3 bin 200 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı kazandırılacak.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), yeni yerleşim yerleri ile nüfus artışı olan bölgelerin altyapı ağını güçlendiriyor. Geleceğe yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen SASKİ, böylelikle yaşanabilecek altyapı sorunlarının önüne geçiyor. Bu kapsamda Adapazarı ilçesi Şehit Cengiz Ulusinan Caddesi’nde başlatılan çalışmalar ile bölge halkına uzun yıllar boyunca hizmet sağlayacak 3 bin 200 metre uzunluğunda yeni kanalizasyon hattı kazandırılacak.

Toplam maliyeti 3 milyon TL olacak hat çalışmaları kapsamında bir adet atıksu terfi merkezi de vatandaşların hizmetine sunulacak. Devam eden çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada, “ Şehrimizin güçlü altyapı ağını her geçen gün genişletmeye devam ediyoruz. Yeni yerleşim yerlerinde ihtiyaca yönelik başlattığımız çalışmalarla bölgeye bugün ve gelecekte hizmet etmek üzere sağlam altyapı kazandırıyoruz. Çalışmalarımızın Sakarya’ya hayırlı olmasını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi güçlü altyapı ağını genişletiyor