Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, öğrencilerle buluştu

featured
service

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve üniversite öğrenci temsilcileri ile bir araya geldi.

SAKARYA (İGFA)- Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, üniversiteli gençler ile bir araya geldi. Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Sakarya’da bulunan üniversitelerin öğrenci temsilcileriyle düzenlenen yemekte buluşan Başkan Yüce, gençler ile buluşmanın ve gençlerden aldığı enerjinin kendisine güç verdiğini belirtti.

Maltepe Park Tesislerinde düzenlenen etkinliğe Başkan Yüce’nin yanı sıra Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan, Sakarya Kent Konseyi Başkanı Sinan Çileli, Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri ve çok sayıda üniversite öğrencisi katıldı. Gençlerle ülke gündemi ve geleceğe dair hasbihal eden Başkan Yüce, gençlere güveninin ve inancının tam olduğunu ifade etti.

Gençlere hitap ederken tavsiyelerde de bulunan Başkan Yüce, “Genç Katılımlı Proje Atölyesi ve Sakarya Dijital Yönetim Merkezi projelerini en yakın zamanda hayata geçireceğiz. Gençler aslında bugünün de sahipleridir. Maltepe Park yanına Yazılım Park projesi de en kısa zamanda gençler için hayata geçirilecek” dedi. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yüce, öğrencilerle buluştu