Saadet Partili Coşkun, Ersoy’a yönelik açıklamalarda bulundu

featured
service

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, enflasyona ilişkin açıklamaları nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, “Hükümetin ortağı Milliyetçi Hareket Partisi’nin doğru konuşanları kapı dışarı etmesini gelenek hale getirmesi ilk değil. MHP’nin ‘doğru konuşmak yasak, yalan lazımsa susmaya gerek yok’ anlayışından kurtulması gerekiyor. Ülkenin geleceğini düşünen herkesi cezalandırmak iktidar ve ortaklarında alışkınlık haline geldi.

En ufak bir eleştiriye dahi hükümet ve ortaklarının tahammülleri kalmadığı Kayserimizin vekili Sayın Baki Ersoy’a yapılan muamele ile bir kez daha gün yüzüne çıkmıştır. Öyle bir noktaya geldiler ki “Her devrim kendi evlatlarını yer” sözünün ne kadar haklı olduğunu bir kez daha gösterdiler. Halbuki Sayın vekil milletin belini büken zamlarla ilgili haklı bir serzeniş de bulunmuştur. Nitekim artık mızrak çuvala sığmıyor bunu herkes açık bir şekilde görüyor. Aslında bu tahammülsüzlük iktidarın ülkemizi getirdiği noktayı da açık bir şekilde özetler niteliktedir. Bırakın muhalefeti dinlemeyi en yakınlarındaki insanları dahi doğruyu söylemesinden korkar hale geldiler. Daha önce de söylemiştik tekrar yineliyoruz. En yakın zamanda Milli Görüşü iktidara taşıyacağız mazluma umut olacağız, adil bir ülke kurup insanca yaşamı tesis edeceğiz, size rağmen kuracağız. Sizin için kuracağız.” açıklamasında bulundu.

Kayseri’de katıldığı televizyon programında enflasyon rakamları ve Türkiye ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ersoy, vatandaşın enflasyondan muzdarip olduğunu belirterek şunları söylemişti: ”Açıklananın çok üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şeyi yok saydığınızda o problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor.”

Saadet Partili Coşkun, Ersoy’a yönelik açıklamalarda bulundu