RUMELİSİAD’tan network buluşması

featured
service

Üyelerin arasındaki ilişkinin gelişmesi adına, RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp’in şahsi ev sahipliğinde ilk akşam yemeği gerçekleştirildi.

BURSA (İGFA)- RUMELİSİAD, üyelerinin arasındaki iletişimi ve ilişkiyi kuvvetlendirmek adına herkesin bir araya geleceği ve düzenli gerçekleştirilecek olan Üyelerin arasındaki ilişkinin gelişmesi adına RUMELİSİAD Başkanı Zarif Alp’in şahsi ev sahipliğinde ilk akşam yemeği gerçekleştirildi.

Üyeler arası işbirliklerini artırmak istediklerini vurgulayan Alp, “Her iki haftada bir alfabetik sıralamaya göre 20 üyenin katılacağı toplantılar gerçekleştireceğiz. Bu yemekli toplantılar samimi bir ortamda düzenlenecek. Bu toplantıların amacı üyelerimizin kendi aralarındaki işbirliklerini daha da arttırmak, güncel yatırım projelerini paylaşmak, birbirimize katkı sağlamak ve ülkemize daha fazla katma değer üretmek” dedi. 

Düzenli yapılacak olan bu organizasyonların bağları güçlendireceğini ifade eden Zarif Alp, aynı zamanda bu toplantıların ortak fikir alışverişlerini de beraberinde getireceğini söyledi.

RUMELİSİAD’tan network buluşması