RUMELİSİAD Akademi’nin konuğu Şengül oldu

featured
service

Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, toplumu ve üyelerini bilinçlendirme hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği RUMELİSİAD Akademi faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

BURSA (İGFA)- Rumeli kökenli girişimcilerin Türkiye’deki ve Balkanlardaki sesi olmak ve dünyaya tanıtmak vizyonu ile çalışmalarını sürdüren RUMELİSİAD, toplumu ve üyelerini bilinçlendirme hedefi doğrultusunda hayata geçirdiği RUMELİSİAD Akademi faaliyetlerini hız kesmeden sürdürüyor.

RUMELİSİAD, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında RUMELİSİAD ailesinin kadın üyeleri ile bir araya gelirken, RUMELİSİAD Akademi buluşmalarının son konuğu da Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi Maysan Mando’nun Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül oldu.

Organizasyonda açılış konuşmasını yapan RUMELİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Zarif Alp, iş dünyasında ve sosyal hayatta kadın-erkek eşitliğinin önemine vurgu yaparken, RUMELİSİAD olarak da Kadın Komitesi öncülüğünde kadınlara yönelik her türlü çalışmaya tam destek verdiklerini söyledi. Alp, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Başkan Alp ayrıca RUMELİSİAD Akademi kapsamında birbirinden önemli isimleri üyelerle buluşturmaya devam edeceklerini kaydetti.

RUMELİSİAD üyeleriyle buluşan Maysan Mando Genel Müdürü Tülay Hacıoğlu Şengül ise “İş dünyasında başarının sırları” konu başlığında, otomotiv sektöründe kadın lider olarak sektördeki hızlı dönüşümden bahsetti.
İş dünyasında kadın olmanın zorluklarına ve avantajlarına da değinen Şengül, kendi kariyerinden örnekler eşliğinde, kadınlara yönelik fırsat eşitliğine vurgu yaptı. İş hayatında konfor alanından çıkıp farklı alanları tecrübe etmenin kişiye önemli avantajlar sağladığına değinen Şengül, kadınlara pozitif ayrımcılık yerine fırsat eşitliği sağlanması gerektiğine inandığını söyledi.

RUMELİSİAD Akademi’nin konuğu Şengül oldu