Refah: Yiğiner’in yanındayız

featured
service

Eylül Ayı içerisinde yapılacağı açıklanan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu genel kurulu öncesinde başkanlığa aday olan Mehmet Yiğiner’e destek ziyaretleri sürüyor.

Bünyesinde 2 milyon 56 bin 459 esnaf ve sanatkâr, 2 bin 999 meslek odası, 82 esnaf ve sanatkârlar odaları birliği ve 13 mesleki federasyon bulunduran ve ülkemizin en önemli meslek kuruluşlarından biri olan Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Olağan genel kurul toplantısına sayılı günler kaldı.

TESK başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Yiğiner’e ise destek ziyaretleri sürüyor. Yiğiner’e desteğini açıklayanlar arasında Akyurt Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Refah’ta yer aldı. Yiğiner’i ziyaret eden Refah, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Eylül ayı içerisinde yapılacak olan (TESK) Türkiye Esnaf Sanatkarlar Konfederasyonu Olağan Genel Kurulunda Mehmet Yiğiner Başkanımızın dün olduğu gibi bugünde yanındayız alacağı her kararın harfi harfine arkasındayız. Yolu bahtı açık olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

Refah: Yiğiner’in yanındayız