Pursaklar’ın Park ve Bahçelerinde Bakım Onarım

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda bakım, onarım, çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan parklar ve yeşil alanlar, sıcak yaz günlerinde vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek amacıyla bakıma alındı.

Sıcaklıkların artmasıyla birlikte özellikle hafta sonları parklara yoğun ilgi gösteren vatandaşların hem bakımlı hem de temiz bir çevrede dinlenebilmesi için Pursaklar Belediyesi, yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Pursaklar halkının yeşilin içinde gezebileceği, dinlenebileceği, kitap okurken çayını yudumlayabileceği, çocukları ile oyunlar oynayabileceği park ve yeşil alanlarda ekipler tarafından, eskiyen, yıpranan, kırılan bankları ve kamelyaları onarma, yenileme çalışmalarına devam ediyor.

‘‘Yeşil alanlarıyla da zengin bir Pursaklar hedefliyoruz’’

Daha güzel, daha yeşil bir Pursaklar hedefi doğrultusunda yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmalarına devam ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın daha temiz, daha huzurlu ortamlarda hem dinlenmeleri hem de eğlenceli vakit geçirmeleri için Pursaklar Belediyesi olarak ilçemiz genelindeki parklarda bakım onarım ve yenileme çalışması başlattık. Yeşil alanlarıyla da zengin bir Pursaklar hedefliyoruz. Her alanda olduğu gibi parklarımızda peyzaj çalışmalarında da şehrimizi marka şehir haline getirmek için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Yeşil alanlarıyla da zengin bir Pursaklar hedefliyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek’’ dedi.

Pursaklar’ın Park ve Bahçelerinde Bakım Onarım