Pursaklar’da sanat dolu günler yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor

featured
service

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde trajikomik bir hikaye olan “Eskicinin Tazesi” oyunu tiyatroseverlerle buluştu.

Tarihe ışık tutan, kültürel ve sanatsal gösterilerin hayat bulduğu, Ankara’nın en büyük sahnesi olan Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, yeni yılda da tiyatro gösterileri ile dolu dolu geçiyor.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde her tiyatro gösterisine büyük bir ilgi gösteren Başkan Ertuğrul Çetin, ‘‘Eskicinin Tazesi’’ tiyatro oyununu Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Hasgül ile birlikte izledi.

‘‘İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek’’

Tiyatroseverlerin bir yandan hüzünlenip bir yandan da doyasıya kahkaha attığı bir oyuna şahitlik ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Eskicinin Tazesi oyununu AK Parti Çankaya İlçe Başkanı Mustafa Hasgül ve yönetim kurulu ile birlikte izledik. Oyun muhteşemdi. Kaçıranlar üzülmeyin, bu hafta her gün var. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek.’’ dedi.

Küçük bir kasabada, kocasıyla arasındaki bir hayli yaş farkına ve çevrenin dedikodusuna rağmen evliliğini ayakta tutmaya çalışan bir genç kadının toplumsal kurallara ve baskıya direnişini anlatan ‘‘Eskicinin Tazesi’’ tiyatro gösterisi, hafta boyunca Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesinde sanatseverlerin beğenisine sunulmaya devam edecek.

Pursaklar’da sanat dolu günler yeni yılda da hız kesmeden devam ediyor