Pursaklar’da Öncelik ‘‘İstihdam’’

featured
service

Pursaklar Belediyesi, iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak İstihdam Şefliği aracılığıyla işyeri sahipleri ile iş arayan vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor.

Göreve gelir gelmez iş arayan vatandaşlara yardımcı olmak için kollarını sıvayan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, İstihdam Şefliği aracılığıyla, işveren ile işçileri buluşturmaya devam ediyor.

‘‘Hemsehrilerimize güzel iş imkânları sunmaya ve esnaflarımızla hep iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz’’

Bir tane bile vatandaşın işsiz kalmasının önüne geçmek adına sürekli esnaflarla iletişim halinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Belediyemize iş başvurusu yapan hemşehrilerimizin verilerini tek tek alıyor, yeteneklerine göre gruplandırarak işverenlerle buluşturuyoruz. İşsiz gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza doğru noktalarda iş imkânı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Firmalarla iletişime geçerek iş buluşmaları düzenliyoruz. Sosyal medya hesabımız üzerinden de genel duyurular yapıyoruz. Mesleği olan veya olmayan ilçe halkımıza güzel iş imkânları sunmaya ve esnaflarımızla hep iletişim halinde olmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi, 100 personel alımı yapacak olan bir işletme için, CV bırakan 257 kişiyle iletişime geçti. 72 kişi iş buluşmasına katılım sağladı. Firma yetkililerinin yapacakları değerlendirmenin ardından söz konusu firmada iş başı yapacak olan vatandaşların belirleneceği ifade edildi.

Pursaklar’da Öncelik ‘‘İstihdam’’