Pursaklar’da Mahşer-i Cümbüşe Mahşer-i Kalabalık

featured
service

Pursaklar Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan ve Ankara’nın en büyüğü olma özelliğini elinde bulunduran Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde, Mahşer-i Cümbüş tiyatro gösterisi sahne aldı.

Türkiye’de Modern Doğaçlama Tiyatrosu’nun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi’nde sanatseverlerle buluştu.

Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesindeki her tiyatro gösterisini izlemek için yerini alan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ve sanatseverler, Mahşer-i Cümbüş tiyatro gösterisine yoğun ilgi gösterdi.

Doğaçlama yeteneği ile belli bir konuya bağlı kalmadan hareket eden Mahşer-i Cümbüş oyuncularının başarılı performansları, tiyatro severleri kahkahaya boğarken izleyicilerden büyük beğeni topladı.

‘‘Mahşer-i Cümbüş ekibinin harika performansıyla çok güzel bir tiyatro gecesi geçirdik’’

Pursaklar’da her gün tiyatro gösterileri ve kültürel etkinliklerle vatandaşların karşılarında olduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Mahşer-i Cümbüş ekibinin harika performansıyla çok güzel bir tiyatro gecesi geçirdik. Mahşer-i Cümbüş ekibini Pursaklar’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Keyif dolu, kahkaha dolu tiyatro oyununu bizlere sunan Mahşer-i Cümbüş’e teşekkür ediyoruz. Sanatın ve kültürün Merkezi Pursaklar’da, sanatsal ve kültürel etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek’’ dedi. 

Pursaklar’da Mahşer-i Cümbüşe Mahşer-i Kalabalık