Pursaklar’da ‘Kadın yumruğunu sıkarsa’ kursu

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, “Kadın Yumruğunu Sıkarsa” sloganıyla başlatılacak olan kurslar ile kadınların daha sağlıklı yaşamaları için spora davet ediyor.

Pursaklar Belediyesi, Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak ilçede yaşayan 7’den 70’e herkesin spor yapması için sürekli olarak teşviklerde bulunmaya devam ederek kadınların sağlıklı yaşam bilincini kazanmaları ve düzenli spor yapmalarını amaçlayan “Kadın Yumruğunu Sıkarsa” projesi ile hanımları, spora teşvik etmeye devam ediyor.

Ruh ve beden sağlığı konusunda sağlıklı bir toplum için yapılan çalışmalara hız veren Pursaklar Belediyesi, ev hanımları ve çalışan kadınların, düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla aerobik, fitness, pilates gibi sporların yanı sıra Combat Sporları ve Self Defans kursları eğitimi de verecek. Kurslara katılan her grup için haftalık 7.5 saat aylık toplam 30 saat eğitim verilerek dört haftalık eğitim sonunda Combat Sporları ve Self Defans Konfederasyonu tarafından katılımcılara sertifikaları takdim edilecek.

‘‘Kadınlarımızı sağlıklı yaşam için spora teşvik ediyoruz’’

Sporculara verdiği destekle adından söz ettiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Kadınlarımızın her alanda başarılı olmalarını arzuluyoruz. Sanatsal, Kültürel ve Sportif etkinliklerimiz artarak devam edecek. Bütün kadınlarımızı spor yapmaya davet ediyorum. Hangi branşı tercih ettiğimiz çok önemli değil. Yeter ki spor yapma bilincine sahip olalım’’ dedi.

Nasıl katılabilirsiniz?

‘‘Kadın Yumruğunu Sıkarsa’’ kursuna başvurmak isteyenler, 8 Mart tarihine kadar Pursaklar Yaşam Merkezi’nde kayıt yaptırabilirler.

Pursaklar’da ‘Kadın yumruğunu sıkarsa’ kursu