Pursaklar’da Eski Parklara Modern Dokunuş

featured
service

Vatandaşların aileleri ile birlikte hoşça vakit geçirebilecekleri modern, estetik ve yeşille iç içe parkları tek tek hayata geçiren Pursaklar Belediyesi, zamanla eskimiş ve kullanıma uygun olmayan parkları sıfırdan yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Eğitimde, kültürde, sanatta, sporda vatandaşların gelişimine katkı sunacak projeleri ilçeye kazandıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, çocukların güven içerisinde koşup oynayabileceği, büyüklerin huzur içerisinde vakit geçirebilmesi için Hacı Bayram Veli Parkında devam eden yenileme çalışmalarını yakından takip ederek, gelinen son nokta hakkında personellerden bilgi aldı.

‘‘Hacı Bayram Veli Parkımızdaki yenileme çalışmalar tamamlandığında daha modern, daha kullanışlı ve daha estetik olacak.’’

Vatandaşların parktaki yenileme çalışmalarının bitmesini sabırsızla beklediğini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Zaman içerisinde ömrünü tamamlayan parkları ve yeşil alanları yenilenerek hemşehrilerimizin hizmetine yeniden kazandırmak için çalışmalarımızı devam ediyoruz. Hacı Bayram Veli Parkımızdaki yenileme çalışmalar tamamlandığında daha modern, daha kullanışlı ve daha estetik olacak. Aileler keyifli vakit geçirsin, ilçemiz nefes alsın anlayışıyla hareket ederek, elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar’da Eski Parklara Modern Dokunuş