Pursaklar’da Ders Zili Hediyelerle Çaldı

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Kaymakamı Mehmet Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Onur ile birlikte Pursaklar Anadolu Fen Lisesi ve Gümüşoluk İlk ve ortaokulları’ndaki sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerle sohbet edip, heyecanlarına ortak oldu.

Yeni eğitim öğretim yılı hakkında öğretmenlerle kısa bir sohbet eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, her yıl olduğu gibi bu yılda öğrencilere; ‘‘Kitaplar Devletten Kırtasiyeler Belediyeden’’ kampanyası dâhilinde kırtasiye seti malzemesi hediye etti.

‘‘Gözlerindeki ışıltıdan belli ki çocuklarımız okullarını çok özlemiş’’

Her sene olduğu gibi bu sene de devlet okullarımızda okuyan öğrencilere Kırtasite seti hediye ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Müthiş enerjiye sahip olan gençlerle ve çocuklarla hayatın her alanında her an, her saniye birlikte olmak bizlere büyük bir mutluluk veriyor. İhtiyaçlar dâhilinde öğrencilerimize her sene olduğu gibi bu sene de kırtasiye yardımları noktasında kırtasiye seti hediyelerimizi verdik. Gözlerindeki ışıltıdan belli ki çocuklarımız okullarını çok özlemiş. Bu heyecanın ve coşkunun, eğitim öğretim yılı boyunca sürmesini diliyor, tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum’’ dedi.

Pursaklar’da Ders Zili Hediyelerle Çaldı