Pursaklar’da coşku dolu Kadınlar Günü kutlaması

featured
service

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Hanımlar Matinesi’nde kadınlar gönüllerince eğlendi.

Birbiri ardına sosyal ve kültürel programlarla ön plana çıkan Pursaklar Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlediği Hanımlar Matinesi’nde kadınlar doyasıya eğlendi.

Kadınların alkışları arasında salona giren Başkan Ertuğrul Çetin, yaptığı selamlama konuşmasında, bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade ederek, Hanımlar Matinesi’ne katılan kadınlara, iyi eğlenceler diledi.

‘‘Güçlü toplum, güçlü kadınlarla mümkündür’’

Kadınların her türlü sevgi ve saygıyı hak ettiklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yıllardan beridir bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınlarımızın büyük emeği var. Hayatın her anında varlıkları ile bizlere güç veren, çocuklarımızı eğiten, yüreklerindeki sevgiyi karşılık gözetmeksizin bizlere veren bütün kadınlarımızın, 8 Mart Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. Güçlü toplum, güçlü kadınlarla mümkündür. Geçmişte olduğu gibi bugünde, yarında güçlü kadın, güçlü aile anlayışıyla hareket etmeye, ilçemizi birlikte yönetmeye devam edeceğiz.’’ dedi.

Yoğun katılımla gerçekleşen etkinliklerde kadınlar, Başkan Ertuğrul Çetin’e büyük ilgi gösterirken böyle güzel bir organizasyonu düzenlediklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Pursaklar’da coşku dolu Kadınlar Günü kutlaması