Pursaklar’da Çocuk Korosu Konseri

featured
service

Geleceğin sanatçılarını yetiştirmek amacıyla profesyonel eğitim imkânı sunun Pursaklar Belediyesi’nin sağladığı destek ve imkânlarla eğitim gören çocuklar aldıkları eğitimlerin ardından vatandaşlara mini konser verdi.

Mini konserde, minik sanatçılar; Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, pop şarkıları ve çocuk şarkılarını seslendirerek, yeteneklerini ortaya koyarken, vatandaşlara ezgi dolu bir akşam yaşattı.

‘‘Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızın, beceri ve gelişimlerine katkı sunmak adına eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz’’

Pursaklar Yaşam Merkezinde çocukların her alanda gelişimi için eğitimler verdiklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Çocuklarımızın kendilerini her alanda geliştirebilmeleri için eğitimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Minik öğrencilerimiz, profesyonel eğitmenlerimizden aldıkları eğitimlerin ardından vatandaşlarımıza, unutamayacakları mini bir konser verdiler. Minik sanatçılarımız aldıkları eğitimlerin hakkını verdiler. Her bir çocuğumuzu ayrı ayrı tebrik ediyorum. Geleceğimizi inşa edecek olan çocuklarımızın, beceri ve gelişimlerine katkı sunmak  adına eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar’da Çocuk Korosu Konseri