Pursaklar’da Bayram Öncesi Tatlı Telaş

featured
service

Pursaklar Belediyesi Hanım Evlerinde aldıkları kurslarla mutfak becerilerini geliştirme imkânı bulan kursiyerler, Kurban Bayramında misafirlerine birbirinden güzel ve lezzetli bayram sofraları hazırlayabilmek için el becerilerini konuşturmaya başladı.

Kursiyerler tarafından, Ramazan Bayramının vazgeçilmez ikramları olan bayram su böreği ve baklava çeşitleri hazırlarken, çocuklarına ve kendilerine yönelik ise bayram takıları hazırlıyor.  

‘‘Kursiyerlerimiz, tadına doyum olmayan lezzetlerin yapımını en ince ayrıntılarına kadar öğreniyorlar’’

Kadınlara her alanda her zaman her şekilde destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “Hanım Evlerimizde eğitim alan kursiyerlerimiz, hem güzel vakit geçiriyorlar hem de yapımı zor ama tadına doyum olmayan lezzetlerin yapımını en ince ayrıntılarına kadar öğreniyorlar. Hanımlar, Kurban Bayramı öncesi de birbirinden lezzetli börek ve tatlılar hazırlarken bir yandan da ev ahalisi için takılar hazırlıyorlar. Yeni beceriler, yeni yetenekler kazanmak isteyen hanımlarımızı Hanım Evlerimizde farklı alanlarda verilen kurslarda eğitim almaya davet ediyorum” dedi.

Pursaklar’da Bayram Öncesi Tatlı Telaş