Pursaklar’da 14 Şubat’ta 14 Nikâh

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlenecek çiftlerin nikâhlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikâh kıydırmak isteyen çiftler için günler öncesinden hazırlıklarına başlayan Pursaklar Belediyesi, nikâh kıyılacak salonu sevgililer günü konseptine uygun olarak süsledi.

14 Şubat’ı daha da özel kılmak için bugüne nikâh tarihi alan çiftler, Nikâh Memuru olarak karşılarında Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin’i görünce büyük bir şaşkınlık yaşadı.

Başkan Ertuğrul Çetin, 14 Şubat’ı hem evlilik yıl dönümü, hem de sevgililer günü olarak evlenme cüzdanına yazdıran çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

‘’14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine girmeye karar veren Merve ve Mustafa çiftimizin nikâh akdini gerçekleştirdik’’

14 Şubat’ta evlendirme memurluğuna yoğun bir müracaat yapıldığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘’14 Şubat Sevgililer Günü’nde dünya evine girmeye karar veren Merve ve Mustafa çiftimizin nikâh akdini gerçekleştirdik. Rabbim iki cihan saadeti versin. Mutluluklar dilerim’’ dedi.

Pursaklar’da 14 Şubat’ta 14 Nikâh