Pursaklar Yaşam Merkezi’nde Hayata Dair Her Şey

featured
service

Pursaklar Belediyesi Yaşam Merkezi’nde 7’den 70’e yaş farkı gözetmeksizin verilen kurslarla vatandaşların kültürel, bilimsel ve sanatsal kurslarla sosyalleşme imkânı sağlarken aynı zamanda uzman eğitmenler tarafından verilen eğitimler ile meslek sahibi oluyor.

Pursaklar Belediyesi, kültür, sanat ve bilim alanında önemli adımlar atmaya devam ediyor. Sanata ve sanatçıya verdiği önemi gerçekleştirmiş olduğu projelerle ortaya koyan ve bu anlayışı çeşitli etkinlikleriyle canlı tutan Pursaklar Belediyesi, pandemi nedeniyle ara verdiği kültür, sanat ve bilim kursları yeniden başladı.

Pursaklar Belediyesi tarafından, her yaştan vatandaşa yönelik, Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür alanında bireylerin becerilerinin eğitmenler gözetiminde arttırılması, gelişim sağlamalarına olanak sağlamak adına açılan kurslar normalleşme dönemiyle birlikte yoğun ilgi görmeye başladı.

Geniş yelpazeye ulaşan kurslarda keman, gitar, ney, bağlama, piyano, satranç, akıl ve zeka oyunları, drama, tiyatro, resim, halk oyunları, thm korosu, çocuk korosu, kaligrafi, karikatür, origami gibi birçok alanda Pursaklar halkına hizmet veriyor.

‘‘Pursaklar Yaşam Merkezi’nde vermiş olduğumuz kurslarla ilçe sakinlerimize yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunuyoruz’’

İlçe sakinlerine kendilerini geliştirebilme ve meslek edinme fırsatı sunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Yaşam Merkezi’nde vermiş olduğumuz kurslarla ilçe sakinlerimize yetenekleri keşfetme ve geliştirme imkânı sunuyoruz. Belediyemiz bünyesinde deneyimli eğitmenlerimiz eşliğinde ücretsiz kurslarımız başladı. 7’den 70’e tüm ilçe sakinlerimizden ilgi gören kültür-sanat ve eğitim kursları her yaş grubuna hitap ediyor. Hemşehrilerimiz, burada edinecekleri bilgilerle hem becerilerini geliştirecekler, hem de aile bütçesine bir nebze de olsa katkı sunabilmek adına meslek edinebilecekler. Yeni beceriler kazanmak isteyen tüm vatandaşlarımızı kurslarımıza davet ediyorum’’ dedi.

Pursaklar Yaşam Merkezi’nde Hayata Dair Her Şey