Pursaklar Omuz Omuza

featured
service

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin talimatı ile birlikte Pursaklar Belediyesince oluşturulan 45 ekip, ilçede yakınlarına misafir olan ya da ev tutan depremzedeleri ziyaret ederek, vatandaşların ihtiyaçlarını tespit ediyor.

Depremin hemen ardından belediyenin bütün imkânlarını bölgeye sevk eden Başkan Ertuğrul Çetin, deprem bölgelerinden ilçeye gelen vatandaşların ihtiyaçlarını belirlemek üzere 45 farklı ekip oluşturarak, 1222 aile 5176 kişinin kapısını çaldı.

İlçe halkı tarafından evlerinde misafir edilen depremzedeleri tek tek ziyaret eden Pursaklar Belediye personeli, depremzedelere psikolojik ve sağlık desteği, maddi desteklerin yanı sıra afetzedeleri komşularına emanet ederek, hal ve hatırlarını soruyor.

“El ele verme vakti”

Bütün Pursaklar halkının depremzede misafirleri için yekvücut olma vakti olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; “11 ilimizde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi hepimizi derinden üzdü. İlçemizde deprem bölgelerinden gelen 1222 aile 5176 kişiyi misafir ediyoruz. Belediye çalışanlarımızdan oluşturduğumuz 45 ekip ile ev ziyareti yaparak acil ihtiyaçları tespit ediyor, gücümüzün yettiğini çözüyoruz. El ele verme vakti” dedi.

Pursaklar Omuz Omuza