Pursaklar Belediyesi’nin 2020 Yılı Faaliyet Raporu Meclisten Geçti

featured
service

Pursaklar Belediyesi 2020 yılı Faaliyet Raporu’nun görüşüldüğü toplantıda rapor, oy çokluğuyla meclisten geçti.

Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen Nisan ayı meclis toplantısı, Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin başkanlığında gerçekleştirildi.

Gündem maddelerinin konuşulmasının ardından Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar Belediyesi’nin 2020 yılı yatırım, hizmet ve çalışmalarını kapsayan faaliyet raporunu hazırlanan sunum ile meclis üyelerine anlattı.

‘‘Açık ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz’’

Eğitimden sağlığa, kültürden sosyal hizmet alanlarına kadar, hayatın farklı birçok noktasında hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Son derece açık ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hizmet belediyeciliği anlayışı ile hemşehrilerimizin gönüllerine hitap etmeye çalışıyoruz. Belediye bütçesini en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor, gereksiz harcama yapmıyoruz. Pursaklar’ı adından söz edilir bir ilçe haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ederek, gelecek güzel günlerde eserlerimizle adımızdan söz ettirmeye devam edeceğiz’’ dedi.

FAALİYET RAPORU KABUL EDİLDİ

Pandemi ile yapılan mücadelenin yanı sıra, geçen yıl hayata geçirilen projeler, devam eden çalışmalarının anlatılmasının ardından Faaliyet Raporu meclis üyelerinin oylarına sunuldu. AK Parti, MHP ve İYİ Parti grup başkanvekillerinin faaliyet raporu üzerine görüşlerini bildirmesinin ardından rapor, İYİ Parti’nin ret oyuna karşılık oy çokluğuyla kabul edildi.

2020 yılı faaliyet raporunun da oy çokluğu ile kabul edilmesinin ardından teşekkür konuşması yapan Başkan Ertuğrul Çetin; ‘‘Tüm zorluklara ve koronavirüsten kaynaklı yaşanan olumsuzluklara rağmen son bir yıl içerisinde Pursaklar’ın değişimi ve gelişimi için önemli çalışmalar yürüttük. Bu süreçte canla başla çalışan tüm mesai arkadaşlarıma, ilçemizi kalkındırmak adına yapılan her türlü projeye destek sunan meclis üyelerimize ve hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi’nin 2020 Yılı Faaliyet Raporu Meclisten Geçti