Pursaklar Belediyesi’nden Kahramanmaraş’taki Salgın Hastalık Riskine Karşı İlaçlama Çalışması

featured
service

Pursaklar Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem sonrası olası salgın hastalıkların depremzedelere bulaşmaması için Pazarcık’ta ilaçlama çalışması yürütüyor.

Pursaklar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince, ortak kullanım alanları, tuvalet, duş ve çadırlar başta olmak üzere tüm alanlar ilaçlanarak salgın hastalıklara, bit, pire ve haşerelere karşı steril hale getiriliyor.

‘‘Çadır kentlerin bulunduğu Kahramanmaraş Pazarcık’ta bulaşıcı hastalıklara ilaçlama hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz’’

Vatandaşları salgın hastalıklara karşı korumak adına Pazarcık’ta gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Pursaklar Belediyesi olarak ilk andan itibaren yardım ve desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Çadır kentlerin bulunduğu Kahramanmaraş Pazarcık’ta bulaşıcı hastalıklara karşı bit, pire, haşere ilaçlama hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Çadır kentimizde ortaya çıkabilecek enfeksiyonlara ve salgın hastalıklara karşı gerekli tüm tedbirleri almaya devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi’nden Kahramanmaraş’taki Salgın Hastalık Riskine Karşı İlaçlama Çalışması