Pursaklar Belediyesi Kahramanmaraş’ta Temiz Su İhtiyacını Karşılıyor

featured
service

Asrın felaketinin ardından en büyük gereksinimlerin başında gelen temiz suyun hanelere ulaşabilmesi için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi, su tankerleri ile Kahramanmaraş Pazarcık’taki vatandaşların ihtiyacını karşılıyor.

Depremin ilk gününden itibaren arama kurtarma ekiplerini, iş makinalarını,  yardım tırlarını, mobil mutfak aracını, temizlik ekibini, arazöz/sulama işleri, alt yapı ve üst yapı işleri, cenaze hizmetleri, dezenfekte ve ilaçlama ekiplerini deprem bölgelerine seferber eden Pursaklar Belediyesi, Kahramanmaraş Pazarcık’taki vatandaşların günlük temiz su ihtiyacını karşılıyor.

Pursaklar Belediyesi su tankerleri, Pazarcık’ta her gün mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak gezerek depremzede vatandaşlarını depolarını doldurarak içme suyu, temizlik ve hijyen amaçlı su ihtiyacını karşılıyor.

‘‘Kahramanmaraş Pazarcık’ta depremzede vatandaşlarımızın temiz su ihtiyacını gidermek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’

Alt yapı kaynakları sorunlar nedeni ile oluşabilecek su sıkıntısının önüne geçme adına yoğun mesai harcadıklarını ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Kahramanmaraş Pazarcık’ta depremzede vatandaşlarımızın temiz su ihtiyacını gidermek üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgedeki vatandaşlarımızın günlük ihtiyacı olan suyu her gün ekiplerimiz, devlet kurumlarımızla koordineli bir şekilde ivedilikle karşılıyor. Günlük hayatın normal düzenine kavuşana kadar bölge halkının sağlığı, huzuru için çalışmalarımıza devam edeceğiz’’ dedi.

Pursaklar Belediyesi Kahramanmaraş’ta Temiz Su İhtiyacını Karşılıyor