Özel sporculara ‘Özel’ sergi

featured
service

Liv Hospital, Ahbap Derneği ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel farkındalık projesi için bir araya geldi.

İSTANBUL (İGFA)- Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı himayesinde, özel sporcu bireylerle birlikte gerçekleştirilen etkinlik büyük ilgi gördü. Etkinliğe Ömür Gedik, Neşe Gönül, Gülşah Alkoçlar, Zehra Öney, Beste Yurttaş, Melis Özer, Begüm Özer, Monik İpekel, Reyhan İpekel, Tuğba Aktay, Banu Taşkın, Duran Arslan gibi sanat, spor, iş dünyası ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim katıldı. 

Gerçekleştirilen etkinlik  Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının ardından katılımcılar özel sporcu bireylerimizin yaşadıkları zorluklara rağmen yılmadan kendilerini baştan yaratma süreçlerine farkındalık çekmek için çekilmiş fotoğraflardan oluşan sergiyi gezdiler. 

Çekim projesine Liv Hospital’ın sağlık sponsorluğunu üstlendiği özel sporcularla birlikte sanat, spor, sağlık, iş dünyası ve cemiyet hayatının birçok ünlü yüzü dahil olurken, bu projenin fotoğraflarından oluşturulan ve başarılı özel sporcularımızın hayata dair motivasyon cümlelerini içeren mutluluk ajandasının satışından elde edilen gelir sporculara aktarıldı. 

 

Özel sporculara ‘Özel’ sergi