‘Önemli olan Malatya’yı güzelleştirmek’

featured
service

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

MALATYA (İGFA)- Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ESOB Başkanı Şevket Keskin ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, “Önemli olan Malatya’ya hizmet etmek, Malatya’yı şahlandırmak ve Malatya’yı güzelleştirmek” şeklinde konuştu.

2020 ve 2021 yılının esnaflar için sıkıntılı bir süreç olduğunu belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi ve ESOB Başkanımızla birlikte bu zor süreçte birlik ve beraberlik içerisinde Malatya esnafının problemlerini sıkıntılarını çözme noktasında, bu süreçte kendilerine yardımcı olma noktasında hakikaten çok güzel ortak çalışmalar gerçekleştirdik. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100 Yılında açılışını yapmayı planladığımız 300 dönümlük 100 Yıl parkımızı da Malatya’ya kazandıracağız. Ayrıca yeşil enerjinin Malatya’da kullanılması noktasında gayret göstermekteyiz” dedi . 

 

‘Önemli olan Malatya’yı güzelleştirmek’