Önce sünnet sonra şölen

featured
service

Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl ailelere destek olmak için geleneksel olarak düzenlediği sünnet şöleni için geri sayım başladı. 700’e yakın Yenimahalleli çocuğu sünnet ettiren Yenimahalle Belediyesi, çocukların sünnet kıyafetlerini de unutmadı.

Yenimahalle Belediyesi’ne gelerek ücretsiz sünnet kıyafetlerini alan çocuklar pelerinlerini ve şapkalarını giyerek Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.Başkan Yaşar’a teşekkür eden küçük beyler 28 Ağustos tarihinde Yakacık’ta düzenlenecek olan sünnet şöleni için geri saymaya başladı.

Başkan Yaşar minikleri yalnız bırakmadı

Sünnet kıyafeti dağıtımı sırasında minik Yenimahallelileri yalnız bırakmayan Başkan Fethi Yaşar, pelerin, maşallah, papyon, kuşak, yelek, pantolon, gömlek, şapka, asa, ayakkabıdan oluşan sünnet hediyelerini çocuklara teslim etti.

Sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak, iyi günde kötü günde, Yenimahalleli ailelerin yanında olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Yaşar, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz sünnet organizasyonu ve sünnet sonrası şölen ile ailelerimize destek oluyoruz. Çocuklarımızın sünnet işleri bitti ve şimdi eğlence zamanı. Bütün ailelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Yenimahallelilerin mutluluğu ve huzuru bizim için her zaman ön plandadır. Belediye olarak vatandaşlarımızın her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Önce sünnet sonra şölen