Omurilik Felçilileri için 400 kilogram plastik kapak topladılar

featured
service

ECE Türkiye şirketi sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile yapılan iş birliği çerçevesinde geçtiğimiz Eylül ayından bu yana 400 kilogram plastik kapak topladı.

İSTANBUL (İGFA) –  Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği (TOFD) ile iş birliği yapan ECE Türkiye, genel merkezinde ve yönetimindeki alışveriş merkezlerinde topladığı plastik kapaklarla omurilik felçlilerin hayatına dokunuyor.

ECE Türkiye, Eylül 2021-Mart 2022 tarihleri arasında, her renk ve boyuttaki plastik kapağın bağışa dönüştüğü projede, 400 kg plastik kapak topladı.

Shell’in lojistik desteğiyle TOFD’ye ulaştırılan plastik kapaklar, TOFD’de ayıklanıp temizlendikten sonra geri dönüşüme gönderiliyor. Buradan elde edilen gelirle alınan tekerlekli sandalyelerle, omurilik felçlilerin hayatına dokunuluyor. 1 adet manuel tekerlekli sandalye için 350 kg plastik kapağın geri dönüştürülmesi gerekiyor.

ECE Türkiye Pazarlama Müdürü Selma Birinci, topladıkları plastik kapaklarla, omurilik felçli vatandaşların hayatlarına katkı sağlayabildikleri için mutlu olduklarını belirterek, TOFD ile iş birliğinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini söyledi.

Omurilik Felçilileri için 400 kilogram plastik kapak topladılar