Öğrencilerin ‘Kütahya Günlüğü’ sahneye taşındı

featured
service

Kütahya Belediyesinin proje ortağı olduğu, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinin oynadığı ‘Bir Öğrencinin Kütahya Günlüğü’ adlı tiyatro oyunu Hezar Dinari Kültür Merkezinde sahnelendi.

KÜTAHYA (İGFA)- Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı’nın Tiyatro ve Drama Uygulamaları dersi kapsamında sahnelediği, DPÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal tarafından yazılıp yönetilen Bir Öğrencinin Kütahya Günlüğü adlı tiyatro oyunu, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Üniversite eğitimi almak için farklı şehirlerden Kütahya’ya gelen öğrencilerin yerel halkla ilişkileri ile eğitim, ev ve yurt yaşamlarından kesitlerin anlatıldığı tek perdelik komedi oyunu Bir Öğrencinin Kütahya Günlüğü, izleyicilerden tam not aldı.

Oyunda sahne alan tüm oyunculara Vali Ali Çelik, Belediye Başkan Vekili Ertuğrul Cevahir, Prof. Dr. Vural Kavuncu, J. Kd. Alb. Murat Kırbaç, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Erşan ve Prof. Dr. İrfan Terzi tarafından teşekkür belgesi verildi.

Öğrencilerin ‘Kütahya Günlüğü’ sahneye taşındı