Öğrenci yemeğinde canlı müzik keyfi

featured
service

İlçede yaşayan gençlerin hayat standardını yükseltecek hizmetleri ve sosyal uygulamaları hayata geçiren Çankaya Belediyesi, üniversite öğrencilerine ücretsiz akşam yemeği uygulamasında genç müzisyenleri desteklemek için canlı müzik sahnelemeye başladı.     

Sosyal belediyecilik alanında toplumun her kesiminden vatandaşın yararına dokunacak hizmetleri halka sunan Çankaya Belediyesi, Ankara’da üniversite eğitimi gören gençlere hafta içi her akşam ücretsiz akşam yemeği verirken yerel müzik gruplarını desteklemek amacıyla akşam yemeklerini canlı müzik eşliğinde gençlere sunuyor. 

Ailelerinden uzakta eğitimlerini sürdürmek zorunda kalan gençlerin sadece eğitimlerine odaklanmaları için her türlü desteği sunmaktan geri kalmayan Çankaya Belediyesi, üniversite öğrencilerine hafta içi 18.00 ila 19.00 saatleri arasında belediyenin Kızılay binasında yer alan yemekhanede ücretsiz yemek verirken, genç müzik gruplarına da sahne alma fırsatı veriyor. 

GENÇ MÜZİSYENLER DESTEKLENİYOR 

Belediyenin yemekhanesinde günde yaklaşık 1400 üniversite öğrencisine sıcak yemeği ücretsiz veren Çankaya Belediyesi, yemek süresince sahne alan genç müzisyenlere de destek oluyor. Hafta içi her gün farklı bir müzik grubunun sahne alacağı canlı müzik etkinliğinde ilk akşam Ali’s Project grubu seslendirdikleri parçalarla gençlere keyifli anlar yaşattı.  

GENÇLERİMİZE NE YAPSAK AZDIR 

Üniversite eğitimini Ankara’da sürdüren gençlerin yaşamlarını güzelleştirmek adına yapabilecekleri ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Çankaya Belediyesi olarak eğitim gören gençlerin akşam yemeklerine destek olmaya başladığımızdan beri çok güzel geri dönüşler aldık. Hem sıcak yemek imkanı buluyorlar hem de harçlıkları ceplerinde kalıyor. Gençlerimize ekonomik desteğimizin kapsamını genişletmek için genç müzik gruplarına da destek olma kararı aldık. Gençlerimiz akşam yemeklerini yerken genç arkadaşları da onlara müzik ziyafeti sunuyor. Böylece daha fazla gencimize destek oluyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu. 

Öğrenci yemeğinde canlı müzik keyfi