Nilay Dorsa kırmızılara büründü

featured
service

Top model, şarkıcı ve oyuncu Nilay Dorsa, büyük bir umutla beklediği yeni yıl için imaj tazeledi. Yılbaşı konseptine uygun olarak baştan aşağı kırmızılara bürünen Dorsa, 2022’nin kendi yılı olacağını söyledi.

BURSA (İGFA) – Model olarak başladığı kariyerine son dönemde müzik ve oyunculuğu da ekleyen Nilay Dorsa, yeni yıla bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Tüm dünya için olumsuzluklarla geçen 2021’i geride bırakmanın mutluluğunu yeni imajıyla objektif karşısına geçerek verdiği pozlarla kutlayan Dorsa, kırmızılara büründü.

Başına da kırmızı güllerden oluşan şık bir taç takan Dorsa, “2022’de herkesin hayatında başımdaki güller gibi çiçekler açsın. 2021 benim için de pandeminin yarattığı moral bozukluğuyla geçti. Ama inanıyorum ki 2022 benim yılım olacak” dedi.

Yeni yılın ilk günlerinde tiyatro sahnesinde olacağının müjdesini veren Nilay Dorsa, seyirciyi şaşırtmaya geliyor. Birbirinden ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşaacğı oyundaki rolü hakkında şimdilik ser verih sır vermeyen Dorsa, “Oyunculuk benim için büyük heyecan, tiyatro sahnesinde olmak ise apayrı bir tutku. Seyirciyi güldürmeye geldiğimiz oyunda benim üstlendiğim rol ise herkesi şaşırtacak” ifadelerini kullandı.

Nilay Dorsa kırmızılara büründü