Nevşehir’de GÖRBİR’den Mehmet Savran’a ziyaret

featured
service

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği (GÖRBİR) Başkanı Erol Mutlu, kentte gerçekleştirilen üstyapı çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a teşekkür etti.

NEVŞEHİR (İGFA) – Cuma namazını Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Oğuzlar Gaznevi Camii’nde kılan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, namaz sonrasında GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve dernek yöneticileri ile bir araya geldi.

Buluşmada Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a başta Güzelyurt, 15 Temmuz ve 2000 Evler Mahallesi olmak üzere kentteki çeşitli mahallelerde yapılan sıcak asfalt ve yaya kaldırımı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Mutlu, “Başta görme engelliler olmak üzere engelli vatandaşlarımız şehrin çeşitli mahallelerindeki düzensiz yaya kaldırımları ve bozuk yollardan dolayı bir takım sıkıntılar yaşıyordu. Belediyemiz tarafından sıcak asfalt çalışması yapılan bölgelerde engelliler için düzenlenen yeni yaya kaldırımları ve yaya geçitleri bizleri çok mutlu etti” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ise, “Nevşehir’de yaşayan herkes her şeyin en iyisine layık.  Bizler vatandaşımızın teveccühüne layık olabilmek için bu şehrin bir evladı olarak durmadan çalışacağız.” diye konuştu.

Nevşehir’de GÖRBİR’den Mehmet Savran’a ziyaret