Mutluluğa kurşun sıkma

featured
service

Ak­yurt İlçe Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü Top­lum Des­tek­li Po­lis­lik Büro Amir­li­ği ekip­le­ri, düğün sa­lon­la­rı ile düğün ya­pı­la­cak alan­la­rı zi­ya­ret ede­rek çev­re­ye ateş açıl­ma­ma­sı uya­rı­sın­da bu­lu­nu­yor.

Ev­le­nen çift­le­rin bu mutlu gün­le­ri­nin hü­zün­le so­nuç­lan­ma­ma­sı adına Ak­yurt İlçe Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan ‘Mut­lu­lu­ğa Kur­şun Sıkma’ kam­pan­ya­sı baş­la­tıl­dı. Düğün alan­la­rı­na ‘Mut­lu­lu­ğa Kur­şun Sıkma’ ya­zı­lı afiş­ler ası­lır­ken, düğün sa­hip­le­ri­ne uya­rı­da bu­lu­nu­lu­yor.

Düğün sa­hip­le­ri­nin Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü’ne düğün izni ta­le­bin­de bu­lun­ma­sı­nın ar­dın­dan em­ni­yet ta­ra­fın­dan da dü­ğün­ler­de ateş­li silah kul­la­nıl­ma­ma­sı için teb­liğ­de bu­lu­nu­lu­yor.

Bu uy­gu­la­ma­nın yanı sıra düğün alan­la­rı­na ası­lan afiş­ler ile de da­vet­li­ler uya­rı­lı­yor. Alı­nan bu ön­lem­le­rin yanı sıra dü­ğün­de­ki sazcı veya sahne ala­cak­la­ra da teb­liğ­de bu­lu­nu­la­rak, be­lir­li ara­lık­lar­la ateş­li silah kul­la­nıl­ma­ma­sı ko­nu­sun­da anons ya­pıl­ma­sı is­te­ni­li­yor.

Alı­nan tüm ön­lem­le­re ve uya­rı­la­ra al­dı­rış edil­me­me­si ha­lin­de ise idari para ce­za­sı uy­gu­la­nı­yor.

Mutluluğa kurşun sıkma