Mustela Dünyanın Bir Numaralı Bebek Bakım Ürünleri

service

Mustela, anne bebek ürünleri üretimini gerçekleştiren bir markadır. Doğal içeriği ve kalitesi ile sürekli tercih edilen mustela, kişisel bakım ve temizlikle ilgili birçok ürünün satışını gerçekleştirmektedir. Yaklaşık yarım asırdır hizmet sağlayan bir markadır. Her türlü anne ve bebek ihtiyaçları düşünülmüştür. Ürün çeşitliliği oldukça fazladır.

Pişik kremi, güneş kremi, çatlaklara karşı bakım yağı, göğüs kremi, ıslak mendil, şampuan ve nemlendirici gibi ürünlerin satışı bulunmaktadır. Emzirme dönemlerinde de güvenle kullanılır çünkü içinde kimyasal ürün bulunmamaktadır.

Mustela Ürünleri Hangi Özelliğe Sahiptir?

Bebek bakım ürünleri geliştirerek sektöre giriş yapan Mustela, zaman içerisinde ürünlerini çeşitlendirmiş ve hem anne hem de çocuk ve bebeklere yönelik ürünlerini oluşturmuştur.
Mustelaürünlerinin en çok dikkat çeken özelliği, bitkisel içerikli ve zararsızdır. Bebeklerin hassas cildini düşünerek üretilen ürünlerdir.

Paraben ve silikon gibi şeyler barındırmaz. Nemlendiricilik özelliği yüksek olduğundan bebek cildini yatıştırmaktadır. Kokusu rahatsız edici değildir. Ürünlerin tiplerine göre, fiyat seçenekleri bulunmaktadır. Genellikle birçok kişiye hitap eden ürünlerdir. Mustela ürünlerini güvenle ve rahatlıkla satın alabilirsiniz.

Mustela Ürünleri Nelerdir?

Annelerin bakımına ve hijyenine destek sağlayacak çatlak kremleri, göğüs bölgesine yönelik kremler, rahatlatıcı balsam ve bacak jelleri ile büyük beğeni görmüştür. Bebek ve çocuklara da bebek şampuanı, çocuk şampuanı, banyo yağları, pişik kremleri, güneş kremleri,  bebek yağları, çocuk güneş kremleri ve bebek temizleme jelleriüretmektedir.

Soothing serisi; çok hassas cildi olan bebek ve çocuklar için bakım fırsatı sağlar. Stelatopia serisinde ise kuru ve atopiye eğilimli ciltlere yönelik geliştirilmiştir. Nemlendirme, onarma ve koruma etkileri olan ürünleri ile hem anneler hem de bebeklerin bakımını sağlamasına da destek vermektedir. Üstelik yeni doğan serisinin hassas olan yapısıyla da sektördeki büyük ihtiyaçları sağlamaktadır. Mustela ürünlerine sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Detaylar için; https://www.recete.com/mustela/

Mustela Dünyanın Bir Numaralı Bebek Bakım Ürünleri