Muharrem İnce: “Makam araçları ile uçakları satacağız”

featured
service

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, iktidara geldiklerinde lüks sınıfa giren 50 bin makam aracı ile Cumhurbaşkanlığı’na ati 12 adet uçağı satacaklarını söyledi.

ANKARA (İGFA) – Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Ankara’da gazeteciler ve parti yöneticileriyle yeni yıl yemeğinde bir araya geldi.

Kuruluş tarihleri olan 17 Mayıs’tan bu yana sahada olduklarını ifade eden  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Anadolu’yu yaptıkları ziyaretlerde bir yandan teşkilatlanma, diğer yandan da hedefleri anlatma fırsatı bulduklarını söyledi. Turizmi, tarımı, tarıma dayalı sanayiyi, savunma sanayisini ve tekstili, öncelikli sektör olarak ilan ederek devlet olarak destekleyeceklerini ifade eden Muharrem İnce, “Türkiye’de yüzde 90 yanlış işler yaptılar, arada bir doğru işler de yaptı iktidar, savunma sanayisinde. Biz onu daha da geliştireceğiz. İHA’ları SİHA’ları daha da geliştireceğiz” dedi.

“ÇANKAYA’YI MAKAM OLARAK KULLANACAĞIZ”

İş başına geldiklerinde geldiklerinde şeffaf kamu yönetimi oluşturacaklarını ve rekabete açık bir ihale kanunu çıkaracaklarını belirten İnce, Türkiye’de 150 bin makam aracı olduğunu ifade ederek, “Lüks sınıfa giren 50 bin makam aracını acile satacağız. Cumhurbaşkanlığına ait 13 uçağın 12’sini satacağız. Bir tane uçak Cumhurbaşkanı’na yeter. Sarayın ışıklarını yarıya düşürüp gençlere Ar-Ge Merkezi yapacağız, Çankaya Köşkü Cumhurbaşkanlığı Makamı olarak kullanacağız” diye konuştu.

https://www.youtube.com/watch?v=WApGXFwa1W4?start=1140
Muharrem İnce: “Makam araçları ile uçakları satacağız”