Muğla’da İYİ Parti ailesi büyüyor

featured
service

Geçmiş dönemlerde AKP ve MHP’de yaptığı siyasetle Muğla siyasetinde iz bırakan önemli isimler, her geçen gün büyüyen İYİ Parti ailesine katıldı. Muğla siyasetinde önemli izler bırakan, önemli görevlerde bulunan isimlerin parti rozetleri, Genel Başkan Meral Akşener tarafından takıldı.

Yüksel ERCAN (MUĞLA İGFA)- İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanı-Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ile birlikte partinin genel merkezinde, Genel Başkan Meral Akşener ile görüşen; Seydikemer MHP Kurucu İlçe Başkanı Av. Abdullah Küçükbozbaş. 2009-2014 yılları arasında İl genel Meclis üyesi ve 2014 Fethiye’de MHP’den Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Üyük. 2014-2019 yılları arasında AKP’den Muğla Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi olan iş insanı Onat Akdu, İYİ Parti saflarına katılarak parti rozetlerini taktılar.

“DEĞERLİ YOL ARKADAŞLARIMIZ AİLEMİZE GÜÇ KATACAKLAR”

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Genel Başkan Akşener’in katılımıyla gerçekleşen
rozet takma merasiminin ardından yaptığı açıklamada; “Geçmişte farklı siyasi partilerde aktif rol
oynayan, başarılı siyasi çalışmalarıyla Muğla siyasetinde iz bırakan çok değerli isimlerle partimiz çatısı altında birlikte olmaktan, hedefimize birlikte yürümekten büyük bir onur ve gurur duyacağız.

Şu bir gerçek ki kuruluşumuzdan bugüne ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi Muğla’mızda da
partimiz ciddi bir ivme kazanmıştır. Bundan sonra da bu büyük aileye katılacak yeni isimler, yolumuzda daha güçlü ve emin adımlarla ilerlememizi ve hedefimize ulaşmamızı sağlayacaktır.
Bugün aramıza katılan bu değerli isimler başta olmak üzere, dün farklı siyasi partilerde Muğla’mıza ve Muğlalı hemşehrilerimize hizmet eden yol arkadaşlarımızın bugün İYİ Parti çatısı altında buluşmaları tesadüf değildir. Türkiye’nin ne yazık ki freni boşalmış bir kamyon gibi uçurumdan aşağı hızla ilerlediğini görmüşlerdir. Bu kararlarında yolumuzun; Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlık yolu, demokratik-laik Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden inşası için and içmiş, her türlü zorluğa, baskıya, tehdide rağmen durmaksızın yürüyecek ve hedefe ulaşacak kadrolarla bir arada olma isteği vardır.

Ülkesini, milletini seven, çocukları için aydınlık ve müreffeh bir Türkiye kaygısı taşıyan inanmış
kadroların her geçen gün sayıca artması hepimize umut ve güç vermektedir. Bu yükseliş hiçbir engele takılmadan devam edecektir. Çünkü biz yüzümüzü güneşe döndük. Çünkü bizler Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendiye inanmış ve onunla yol arkadaşlığı yapmaktan onur ve gurur duyan İYİ’leriz.”

Muğla’da İYİ Parti ailesi büyüyor