Muğla Milas’ta üreticiye portakal ve limon desteği

featured
service

Milas Belediyesi ekipleri, Milas’ın birçok mahallesinde ihtiyaç sahibi yurttaşlara ücretsiz narenciye dağıtımı gerçekleştiriyor.

MUĞLA (İGFA)- Milas Belediyesi, artan girdi maliyetleri ve düşük fiyat nedeniyle zor günler geçiren narenciye üreticilerine destek oldu. Hem üreticilere destek olmak hem de ihtiyaç sahibi vatandaşların özellikle koronavirüs vakalarının artışa geçtiği bu dönemde sağlıklı gıdaya erişebilmesi için çalışmalarını sürdüren ekipler, kooperatiflerden aldığı portakal ve limonun ikinci dağıtımına başladı.

İkinci parti ürünlerin gelmesiyle birlikte Milas’ın dört bir noktasında dağıtım başladı. Gerçekleştirilen çalışmayla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Narenciye üreticisi oldukça zor durumda. Artan girdi maliyetleri ile birlikte çiftçinin, üreticinin beli büküldü. Milas Belediyesi olarak üreticiyi desteklemek için bizzat üreticinin ayağına gidip, ürününü gerçek değeri ile satın alıyoruz. Aldığımız bu ürünleri ilçemizde ihtiyaç sahibi olan yurttaşlarımıza ücretsiz olarak dağıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Muğla Milas’ta üreticiye portakal ve limon desteği