Muğla Milas’ta temizlik görevlisinin örnek davranışı

featured
service

Muğla Milas Belediyesi bünyesinde çalışan temizlik işçisi Dursun Girgin yaptığı hareketle gönülleri fethetti.

MUĞLA (İGFA) – Milas Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak görev yapan Dursun Girgin, Cumhuriyet Mahallesi’nde rutin mıntıka temizliğini gerçekleştirirken siyah bir naylon poşet gördü.
Poşeti temizlik arabasının içine atmak için aldığı sırada, yerde içinde para dolu cüzdanı fark etti. Girgin’in, yerden aldığı cüzdanı amirine teslim etmesinin ardından Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler harekete geçti ve cüzdanı sahibine ulaştırdı.

Olayın kahramanı olan temizlik işçisi Dursun Girgin, cüzdanın üniversite öğrencisine ulaşmasından son derece memnun olduğunu ifade etti. Kayıp cüzdan sahibinin öğrenci olmasının kendisini daha çok sevindirdiğini belirten Dursun Girgin, “Öğrendiğim kadarıyla cüzdan sahibi genç bir kardeşimizmiş. Cüzdanın ona sorunsuz şekilde ulaşmasından son derece mutlu oldum” dedi.

Cüzdanı kendisine teslim edilen üniversite öğrencisi Muhammet Arslan gerçekleşen güzel olay karşısında mutluluğunu belediyeye ve temizlik görevlisine teşekkür ederek ifade etti. Temizlik görevlisi Dursun Girgin’in örnek davranışı dolayısıyla Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da teşekkür etti.

Muğla Milas’ta temizlik görevlisinin örnek davranışı