Muğla Marmaris’te ‘Kısa Mola Merkezi’ açıldı

featured
service

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli bireylerin özel dizayn edilen alanlarda, uzman personel eşliğinde zaman geçirmesini sağlayan “Kısa Mola” hizmeti Marmaris ilçesinde yapılan açılış töreni ile faaliyete girdi.

MUĞLA(İGFA)- Muğla Büyükşehir Belediyesinin  ‘Kısa Mola’ hizmeti yaygınlaşmaya devam ediyor. Engelli bireyler ve aileleri için büyük önem taşıyan proje Marmaris ilçesinde yapılan açılış töreni ile faaliyete girdi. Açılış törenine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün yanı sıra CHP İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, Parti Meclis üyesi Gizem Özcan, Engelli ve Aileleri Derneği Genel Başkanı Tulgay Hasar ile vatandaşlar katıldı.

Engelli Ailelerine Kısa Mola Merkezi Menteşe, Milas ve Fethiye’nin ardından 4’üncüsü Marmaris ilçesinde açıldı.5 yaş ve üzeri bireylerin yararlanabileceği Kısa Mola Merkezi’nde aileler engelli bireylerini bırakabilecekleri huzurlu, güvenli ve keyifli bir ortamın sunulduğu bir merkeze kavuştu.

Kısa Mola Merkezinin açılışı yapılırken, Başkan Gürün ve beraberindeki heyet engelli bireylerin yapmış olduğu resim sergisini gezdi.

 

Muğla Marmaris’te ‘Kısa Mola Merkezi’ açıldı